Word vrijwilliger

Wil jij graag meehelpen in de sociale kruidenier?

Vele vrijwilligers zijn betrokken bij de dagelijkse werking van de sociale kruidenier. Zonder hen zou de sociale kruidenier niet kunnen bestaan!

Vrijwilligers ontfermen zich over tal van taken, zoals bijvoorbeeld de aankopen doen, het aanvullen van de winkelrekken, aan de kassa staan, kennismakingsgesprekken doen met nieuwe klanten, meehelpen in de onthaalruimte of bij activiteiten, ... Op die manier komen klanten terecht in een aangename winkel en krijgen ze een warm onthaal.

Als vrijwilliger kies je zelf voor het engagement dat je opneemt en het aantal uur vrijwilligerswerk dat je wil doen per week of per maand. Dat kan gaan van enkele uren per maand tot bijvoorbeeld vier uur per week. Zo krijgt iedereen de kans om zijn of haar talenten in te zetten in een organisatie met een grote maatschappelijk meerwaarde. In de sociale kruidenier bouw je warme contacten uit met andere vrijwilligers en klanten. De praktische afspraken worden opgenomen in de vrijwilligersovereenkomst.

Wil jij je steentje bijdragen en helpen als vrijwilliger in de sociale kruidenier?

Kijk dan snel op de pagina van het sociaal winkelpunt waarin je geïnteresseerd bent en neem contact met ons op. Een warme vrijwilligersploeg kijkt er alvast naar uit je te mogen verwelkomen!

Ook studenten die op zoek zijn naar een geschikte stageplaats, mogen ons contacteren voor een kennismakingsgesprek. Samen bekijken we de mogelijkheden om stage te doen in de sociale kruidenier of bij de algemene ondersteuning van de lokale vrijwilligerswerkingen.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie